Tisztelt Látogatónk!

Köszöntjük önt a Car Express kft. honlapján!

Örömünkre szolgál, hogy felkereste internetes oldalunkat, ahol tájékozódhat aktuális kínálatunkról és szolgáltatásainkról.

A Car Express Kft. 2007. őszén, a tulajdonosok több mint 10 éves, multinacionális vállalati környezetben szerzett autóértékesítési és pénzügyi tapasztalataira alapozva jött létre. Sok minden változott körülöttünk az eltelt idő alatt, változott a piac, a vásárlók elvárásai, igényei, s persze változtunk mi is, hitünk szerint mi sem csak öregebbek, de tapasztaltabbak és bölcsebbek is lettünk. Ezen tapasztalatok és a piaci igények alapján folyamatosan változtattuk kínálatunkat, melynek eredményeként ma már elsősorban japán és kisebb részben német gyártmányú gépkocsikkal foglalkozunk. Autóinkat igyekszünk olyan partnerektől beszerezni, akiktől azok előélete, műszaki állapota leinformálható, ami alapján biztosak lehetünk abban, hogy jó autót adunk el kedves vevőinknek, így legtöbb esetben a szerződésben kilométer garanciát is tudunk vállalni.

A használt autókkal való kereskedés előtt új autók értékesítésével foglalkoztunk, így láttuk, hogy milyen örömet jelent egy családnak az új autó, mennyire készültek az átvételére, milyen örömmel vették át, s tették meg az első métereket. Elhatároztuk, hogy áthozzuk ezt a gyakorlatot saját cégünkhöz, s megpróbáljuk ugyanezeket a körülményeket megteremteni a használt autó átadásakor is, így mi mindig készülünk az alkalomra, s nem csak a szívünket öltöztetjük ünneplőbe, hanem az autót is. :-)

Nagyon fontos számunkra az ügyfelek elégedettsége, így a vásárlás előtt folyamatosan tájékoztatjuk őket minden fontos információról, s utána is kapcsolatban maradunk velük, felajánlva a későbbiekben esetlegesen szükséges alkatrészek kedvezményes beszerzésének lehetőségét. Talán ezeknek is köszönhető, hogy vásárlóink között nagyon nagy számban találkozunk visszatérő ügyfelekkel, akik nálunk vásárolják a következő autójukat is, bennünket bíznak meg korábbi autójuk értékesítésével, illetve nekünk kínálják fel megvételre.

Büszkék vagyunk arra, hogy munkánk elismeréseként a vásárlói visszajelzések alapján a Jóautók.hu által végzett felmérésben 2017-ben a Car Express Kft. lett az év használtautó-kereskedése a nyugat-magyarországi régióban.

Köszönjük szépen a vásárlói visszajelzéseket, igyekszünk továbbra is rászolgálni a bizalmukra!

Az előzőekben írtuk, hogy az évek során mennyi minden változott körülöttünk, de a telefonszámunk és az adószámunk az indulásunk óta ugyanaz, ami ebben az iparágban talán jelent valamit. :-)

Reméljük, hogy hamarosan személyesen is felkeresi kereskedésünket!

 

 
Legfrissebb autóink

Honda

MITSUBISHI

HYUNDAI

MITSUBISHI

HYUNDAI

Honda
 
Facebook oldalunk