Gyakran Ismételt Kérdések

Hol van a Car Express Kft. telephelye?

Tatabányán, a Táncsics Mihály út 2/i alatt. Sajnos a GPS-ek csak a Táncsics Mihály út 2. ismerik, onnan tovább kell még jönni kb. 500 métert a Bowden gyár, egy villamos-cikk áruház, egy tüzép, a Bosch szerviz, egy fatelep, s a Margarete Autóalkatrész Áruház után következik telephelyünk. Közelünkben van a Vízmű telephelye, s pontosan velünk szemben a Kimév üzeme.

Autópályán érkezem, hol kell lehajtanom?

Az M1-es autópályáról Tatabánya-Óvárosnál kell lehajtani, majd a körforgalomnál Tatabánya irányába továbbhaladni kb. 500 métert, s a következő kereszteződésnél jobbra fordulni, ott már látni fogja telephelyünket. Honlapunkon, az "Kapcsolat" oldalon megtalálja pontos GPS koordinátánkat is, valamint a térképen "A" betűvel van jelölve láthatja kereskedésünket. Ha a Tatabánya-Óváros lehajtó elhagyását követően 1 perc múlva még nem érkezett meg telephelyünkre, akkor hívjon minket a (20) 411-0145-ös számon, útbaigazítjuk!

Mikor lehet megnézni az autókat?

Nyitvatartási időben, hétfőtől-péntekig: 08:00-17:00-ig, szombaton: 09:00-13:00-ig.

Sajnos akkor nem érek rá, s egyébként is vidékről mennék. Szombat délután vagy vasárnap nem lehetne?

Komoly vételi szándék és telefonon történt előzetes megbeszélés esetén ekkor is megmutatjuk az autót.

Elhozzák vidékre megmutatni az autót? És ha kifizetem a benzint?

A nyitvatartási időben, sőt azon túl is szívesen megmutatjuk autóinkat a telephelyünkön, hisz el szeretnénk adni őket, de máshova nem visszük el, akkor sem, ha az érdeklődő esetleg állná a benzinköltséget.

A vásárlás előtt ki lehet vinni az autót átvizsgálásra egy szakszervizbe?

Tatabányán belül természetesen igen, ennek még örülünk is, mert így nem önjelölt autóguruk, hanem a szükséges technikai háttérrel és szaktudással rendelkező szakemberek mondanak véleményt a megvásárolni kívánt autóról. Az átvizsgálás pár ezer forintos költsége a vevőt terheli. Városunkban szinte valamennyi általunk forgalmazott márka rendelkezik szakszervizzel.

És mi van akkor, ha később elromlik a megvásárolt autó?

Tudunk segíteni az általunk ismert szakemberek ajánlásában, de a javítás költsége a vevőt terhelik.

Mennyit engednek az árból?

Általában kevés km-t futott, e miatt az átlagnál drágább autókat árusítunk, ez azonban nem jelenti azt, hogy mi extra hasznot realizálnánk, a piacon egyre kevésbé megtalálható, megkímélt autókat természetesen mi is drágábban vesszük. Üzletpolitikánk a piacon nagyon keresett, alacsony futásteljesítményű autók kínálatára, alacsony árrésre, s ezeknek köszönhetően több eladott autóra épül, e miatt nincs túl nagy mozgásterünk az alkura. Az alku kérdése csak személyes találkozáskor, az autó megtekintése után merülhet fel, telefonon nem engedünk az árból, még akkor sem, ha messze lakik tőlünk.

Euróban vagy dollárban, esetleg más külföldi valutában fizethetem az autó vételárát?

Igen, de csak K&H valuta vételi árfolyamon tudjuk beszámolni. Jobban jár, ha átváltja valutáját, s felénk már forintban fizeti a vételárat.

Hogyan tudom önöktől megvenni, illetve önöknek eladni az autót, ha nincs itt az eladó vagy a vevő?

Ilyen esetekben az átíráskor tőlünk csak közjegyzővel ellenjegyzett meghatalmazást fogad el az okmányiroda, így mindenkinek egyszerűbb, ha sikerül megoldani, hogy itt legyen a vevő vagy az eladó.

Van garancia az autóra?

Hasonlóan a magyarországi használtautó kereskedőkhöz, sajnos társaságunk sem tud garanciát adni autóira, de attól függően, hogy mennyi idős az autó, lehetőség van garanciát vásárolni, erre több megoldást tudunk kínálni.

Mit jelent a hirdetésben szereplő visszavásárlási garancia?

Igyekszünk olyan autókat kínálni vevőinknek, melyek előélete, futásteljesítménye végigkövethető, ellenőrizhető, az ilyen autók kilométeróra-állását garantáljuk, ami azt jelenti, hogy ha a vásárlást követően bebizonyosodna, hogy az autó több km-t futott, úgy az autót visszavásároljuk. Természetesen nem tudunk kizárólag ilyen, maximálisan leinformálható autót kínálni, így a hirdetéseinkben jelezzük, hogy mely autóra vonatkozik a visszavásárlási garancia.

Üzembentartóival elhozhatom az autót?

Nem, kizárólag adásvételi szerződéssel lehet megvásárolni autóinkat.

Az átírást és a biztosítást is elintézik, ha önöknél veszek autót?

Természetesen elintézzük az átírással, biztosítással kapcsolatos feladatokat, de az átírási illeték, illetve a jogszabály szerint fizetendő egyéb díjak Önt terhelik.

Milyen papírok kellenek hitelfelvételhez?

Lásd honlapunk „Hitel” oldalán írtakat.

Van 0%-os vagy esetleg 10%-os kezdő befizetésű hitel?

Sajnos nincs, a minimális kezdő befizetést törvény írja elő. A felvehető hitelekről, illetve lízing lehetőségekről szívesen tájékoztatjuk Önt, hívja ez ügyben értékesítő kollegánkat.

BAR listás vagyok, vehetek fel hitelt?

Ha aktív BAR listás, akkor nem. Ha passzív BAR listás, akkor kezessel igen.

Vehetek fel hitelt akkor is, ha nincs jogosítványom?

Ilyenkor az ügyletbe be kell vonni valakit, akinek van jogosítványa. Amennyiben a befizetett önrész nem éri el az autó árának 25%-át, úgy ez a személy egyben kezes is kell, hogy legyen.

Külföldi állampolgár vagyok, hogyan tudok hitelt felvenni?

Csak magyar állampolgárságú kezessel. Sajnos nem elég még a tartózkodási engedély sem, ha az netán lenne.

Mennyi időt vesz igénybe a teljes adminisztráció, ha hitelt veszek fel?

2-3 nap.

Hitel esetén mikor vihetem el az autót?

Ha a bank elutalta nekünk a pénzt.

Vesznek is autókat vagy csak eladnak? Mi a vásárlás menete?

A legjobb megoldás, ha eljön hozzánk az eladni kívánt autójával, hisz akkor megnézhetjük, kipróbálhatjuk, így rögtön tudunk mondani egy árat is, amennyiért megvennénk. Ha ez nem megy, akkor töltse ki a honlapukon az "Autófelvásárlás" oldalon található adatlapot, vagy ha ez nem lehetséges, akkor írja le leglényegesebb paramétereit, így a gyártási évét, futott km-t, általános állapotát, szervizkönyves-e, magyarországi-e, stb., s küldjön egy fotót, mely alapján mi mondunk egy hozzávetőleges árat. Ha a www.hasznaltauto.hu-n Ön már hirdeti az autóját, akkor elég, ha hirdetésének linkjét megküldi nekünk. Természetesen konkrét, végleges árhoz látni kell, s ki is kell próbálni az autót, a telefonon mondott ár csak tájékoztató jellegű.

Milyen áron vesznek autót, hogyan és mikor fizetik ki azt?

Mivel nem mi szeretnénk használni az autót, így természetesen olyan áron, hogy később el is tudjuk adni. Általában sikerül megállapodnunk az eladókkal, így talán kijelenthető, hogy reálisak az általunk kínált árak. Magánszemélyeknek ahogy kérik, azonnal készpénzben, vagy azonnali utalással fizetünk, cégeknek 1,5 millió ft alatt, ahogy kérik, ezen összeg felett kizárólag utalással.

Adásvételi szerződéssel vesznek autót?

Igen, kizárólag adásvételi szerződéssel veszünk autókat, melynek egy példányát az eladó megkapja, s azzal le tudja mondani az adókat, biztosításokat.

 

 
Legfrissebb autóink

Honda

MITSUBISHI

HYUNDAI

MITSUBISHI

HYUNDAI

Honda
 
Facebook oldalunk